Garageporte

Garageporte monteres og demonteres i hele landet

Overvejer du at få monteret en ny garageport, er du kommet til det rette sted. Som professionel portmontør kan vi rådgive dig om valg af model og materiale og naturligvis også klare monteringen for dig. Vi monterer garageporte fra Reaport, som leverer de bedste garageporte på markedet.

Veludført montering og høj kvalitet betaler sig

Minimér fremtidige vedligeholdelsesomkostninger ved at vælge en port af høj kvalitet, og spar dig selv for tid og penge ved at få garageporten monteret helt korrekt med en professionel montør. Garageporte fås i et stort udvalg af farver og modeller, og de kan udstyres med forskellig grad af automatik og ekstraudstyr. Valget er dit, men vi er klar til at rådgive om fordele og ulemper, så du får lige den garageport, som du ønsker.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig?

Hos PJ Industri klarer vi både montage og demontage, og med mange års erfaring i branchen er vi klar til at vejlede dig ud fra dine behov og ønsker. Vi er også behjælpelige med andre typer af industriporte og forskellige former for industri- og stålmontage.

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Ønsker du at høre mere om dine muligheder inden for garageporte, så ring til os på +45 30 25 97 30 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden eller sende en mail til pja@pj-industrimontage.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 3025 9730 eller send os en email på pja@pj-industrimontage.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.